yok sertai kami!!

Jemaah sekalian

Monday, January 3

macam x percaya!!

assalamualaikum semua!!!,,lame x jumpe kan??

aq sekarang dah bergelar pelajar semester 4!!..waa..macam tak percaya je!..takut pun ade sebab subjek dah semakin mencabar,,harini hari pertama kuliah dan yang paling penting SELAMAT HARI LAHIR BONDA!!!!...kepada semua pelajar sekolah..selamat kembali!!

macam-macam nak cerita sebenarnya..tapi Kolej sekarang tiada WiFi dan tak dapat la aq nak update blog ni selalu...huhuhuhu

ape-ape pun x terlambat rasenye nak ucapkan SELAMAT TAHUN BARU!!!!

jumpe lagi semua,...aq akan cuba sedaya upaya untuk update blog ni selalu ye...salam sayang dari aq..mmuahhh!!!..hahaha...

2 comments:

  1. haha..on9 camne ni?all the best untuk sem ni oke ^_^

    ReplyDelete
  2. haha..
    hari nie je dah berlambak kje..

    ReplyDelete